Stoked to be on air

Yes Yes Yes….Het is vandaag niet alleen mijn verjaardag, maar ook de lancering van mijn nieuwe bedrijf en daarbij dus ook deze site.

Keep them Hooked staat garant voor een hoop fun op het gebied van skateboarden, snowboarden, surfen, kite -surfen maar van ook Bmx en Motocross.

Wat kun je hier vinden?

Altijd al willen weten waar je als ouders de leukste skate sokken kunt vinden, of waar de meest toffe events georganiseerd worden? Dan zit je hier gebakken. Natuurlijk begin ik nog maar net, dus heel veel info en nieuwe posts zul je hier NU nog niet vinden. Reden te meer dus om gewoon terug te blijven komen. Maandelijks??….Nee joh….Wekelijks?….mmmmwaahhh….Dagelijks? Ja natuurlijk!!!

Ik neem je mee naar events zodat jij en je kids er volgend jaar ook te vinden zijn. Ik laat je kennis maken met al deze sporten, en kan je bijvoorbeeld vertellen waar je moet zijn als je voor je jongste durfal een bmx fiets aan wilt schaffen.

 

Leuk wordt het zeker…en een succes des te meer.

Tot snel!!!!

 

dsc_0131

 

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

2 reacties


Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven