Slopestyle, snowboarden en snottebellen.

Het is er weer het seizoen voor, voor Slopestyle, snowboarden en offcourse de snottebellen. Afvegen aan je mouw mag trouwens niet meer als je 36 bent. Jammer maar helaas.

Skip de snottebellen laten we het even over de snowboarden hebben. Want vanavond komt ie voorbij hoor van 17:00 tot pak em beet 18:00 op Eurosport 2 de finale van het Fis Snowboard Slopestyle event in Kreischberg Oostenrijk. En ja onze eigen Cheryl Maas heeft zichzelf gisteren gewoon even belachelijk hard gekwalificeerd voor todays finals.

Cheers to you Cheryl…en ik kan alleen maar zo hard hopen dat je gewoon een super run hebt gehad. Dat er een podium plaats voor je in zit, en dat we keihard mogen genieten van jij vanavond weer teweeg brengt. Snowboarden en ik gaan prima samen, net als skateboarden en ik prima samen gaan.

Slopestyle en ik gaan overigs nog beter samen. Niet dat ik er ook maar een trick uit weet te poppen hoor, maar zodra ik een snowboarder een wat zal ik eens zeggen ” – backside double cork 1080-” zie doen, stijgt mijn hartslag naar ongekende hoogte. En ben ik simpelweg niet meer te houden.

Afbeelding verkregen via coolerlifestyle.com

Cheryl Maas heeft het allemaal in zich. Halfpipe , Slopestyle en Big air. You name it…en Cheryl perst er gewoon de meest vette tricks uit. Ook haar beide dochtertjes zie ik regelmatig terugkomen met een piepklein snowboardje onder hun voetjes. Want als je twee mama’s hebt die beiden nogal wat verse spoortjes kunnen trekken, kan je als kiddo niet achterblijven natuurlijk. Ik smelt als ik dat alles voorbij zie komen. En ik moet toegeven ik smelt net zo heel snel.

Dus…opgelet. Trek gerust je jongste telg uit zijn of haar middagdutje. Installeer de Maxi Cosi voor je flatscreen, en laat ze om 17:00 uur Eurosport 2 kijken.

Jong geleerd is oud gedaan toch.

Go Cheryl Go…Hit some slope like crazy!!!!

 

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven