10 Skateboard injuries that hurt a lot!

Skateboarden gaat gepaard met nogal wat crashes. Injuries that hurt a lot. Van opgeven is geen sprake, en een beetje skateboarder kan zich prima identificeren met de onderstaande foto’s.  De top 10 skateboard injuries even netjes voor jou op een rijtje. Komt ie.

Voor de ietwat gevoelige maag raad ik je aan  gewoon te blijven kijken. Dit is waar jouw skateboardende kind mee thuis kan komen. Wegkijken is geen optie, just apply a band AID.

Komt ie dan.

  1. The tailbone cracker.

afbeelding verkregen via youtube.com

En geloof me, die doet pijn. Mijn eigen tailbone staat onder een hoek van 90 graden een beetje gezellig te zijn. Deze skateboarders injurie is dus al net zo gezellig opgenomen in de injuries top 10!!

 

2. the shinner.

Afbeelding verkregen via goldpix.co

De shinner, yup what else is new. Gehavende scheenbenen, is het handelsmerk van de meeste skateboarders. Net als bij bmx-ers trouwens, even van je pedaal afschieten en je hebt er zomaar eentje te pakken. De shinner mogen we gerust toevoegen aan dit lijstje dus.

 

3. Faceplant it will be.

Skateboard injuries heb je in alle soorten en maten, de faceplant ziet er in eerste instantie super hilarisch uit natuurlijk. Geef toe. Maar wat is ie pijnlijk. Wanneer je met een mooi gehavend gezicht op school verschijnt weet je zeker dat je enige aandacht krijgt, maar uit eindelijk wil je gewoon lekker skateboarden. En zal de aandacht die je krijgt voor die enorme schaafwond op je hoofd je een worst wezen.

afbeelding verkregen via kingsfans.com

 

4. De swellbow

Afgelopen jaar sprak ik tijdens het “NK skateboarden” even met Candy Jacobs. Pro skateboarder van wereld klasse, maar vooral in love with her skateboard. “Hey Candy hoe gaat ie”? vroeg ik. “Hey hoi, ja goed antwoordde Candy, ik ben alleen heel hard gevallen daar, ” en ze wijst naar een obstakel op de course. Met een pak ijs tegen haar elleboog zit ze even te relaxen en bij te komen op de tribune. Ze laat mij haar elleboog zien,- nogal een swellbow-. die de volgende dag ietwat extremere proporties aan heeft genomen. De swellbow van Candy Jacobs heeft er ongeveer zo uitgezien.

 

5. The palmbruise skip the handshake

Even voorover van je skateboard duikelen en dan je handen tussen jouw crashende lichaam en de grond parkeren. Met als gevolg “The palmbruis.” En als je het een beetje lekker aanpakt kun je er nog wat kleine steentjes uit hengelen. Skateboard injurie nr 5.

 

 

6. the Heel bruise ( awwwwhhhh)

Wat kun je erover zeggen? “Does it hurts?” F*ck hell yeah it’s hurts!!! Genoeg om de eerst volgende dagen na impact braaf op je teentjes te lopen in ieder geval.

afbeelding verkregen via fortytwoshop.co.uk

de “heel bruise ” is zelfs al zo’n bekend skateboard injurie dat ie zijn eigen t-shirt merk heeft. HOW BIZAR.

 

7. the ” rolled ankle”

Skateboarders doen niets liever dan rollen. Dat de “rolled ankle” geen onbekend iets is in de vocabulaire lijst van elke skateboarder mag duidelijk zijn. Maar hoe ziet zo’n “rolled ankle” er dan uit vraag je je nu vast af. Nou zo ongeveer.

afbeelding verkregen via hookedskate.com

The “rolled ankle ” injurie nr 7. in de lijst van skateboard injuries.

Oké we hebben 7 skateboard injuries gehad, & uitgebreid besproken maar van ” je skateboard aan de wilgen hangen is geen sprake” dus gaan we gewoon door. Dit kun je dus nog verwachten .  We gaan dus snel verder.

 

8. Dislocated foot…

Oké oké… ik geef het toe, hier kijk ik ook echt even de andere kant op. Maar van opgeven nog steeds geen sprake hè. De dislocated foot, en ik ben bang dat een pleister hier geen uitkomst bied. Even flink op je tanden bijten dus.

Deze afbeelding komt van de site skateandannoy.com, toepasselijker is gewoon niet mogelijk. Maar dan ook echt niet hè.

 

9. The road rash

De road rash, ja die kan en wil ik jullie natuurlijk niet onthouden.  Het zal toch zonde zijn als deze niet opgenomen word ik de skateboard injurie top 10 van deze lijst. Daarom alleen voor jullie, de ROAD RASH !!!

Wat een plaatje hè die road rash. Does anybody have a band AID??

Nummer 10, en wat kan dan in godsnaam van alle pijnlijke skateboard injuries in deze lijst de meest pijnlijke zijn vraag je je vast af. Daar kunnen we eigenlijk heel kort in zijn. A broken skateboard is a broken hart.

Daarom op nummer 10 in deze lijst

10. A broken hart

LOVE just hurts, it’s a part of the deal!!!

 

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven