Kids winter en summer camps.

Snowworld staat aankomende week helemaal in het teken van de Kids Winter & Summer Camps.  Dus van languit in je pyjama op de bank is geen sprake. En dat afspraakje met je vriendje of vriendinnetje om naar de bioscoop te gaan kun je ook gerust skippen, want vanavond nog gooi je je charme offensief in strijd bij je vader en moeder.

Vertel ze dat je ineens belachelijk veel zin hebt om een week lang volle bak te gaan bewegen, niet zomaar een balletje trappen natuurlijk want dat kan iedereen. Nee vertel ze dat je net als Cheryl Maas lekker wilt gaan snowboarden. En dat het je leuk lijkt om ook eens een keer met een paar skies de piste af te knallen.

Dat je staat te popelen om je snowboardleraar in te peperen, dat je er werkelijk alles voor over hebt om in een tube de helling af te roetsjen. En dat werkelijk alles betekend “een gezonde LET OP  verantwoorde lunch “geheel in het plaatje van Snowworld. En vergeet de maaltijd niet. Want wie flink sneeuw hapt en beweegt moet gewoon goed eten.

Natuurlijk staan je ouders nu even flink met hun oren te flapperen, maar als je ze verteld dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hoe ze dit alles in hun drukke agenda in moet plannen, -want ja je ouders moeten waarschijnlijk gewoon kneiterhard doorwerken-, stel ze dan nu even gerust.

Afbeelding verkregen via snowworld.nl

Ik zal je daarbij helpen. Komt ie.

STAP 1. Zet je ouders, of je ouder op de bank, en schenk ondertussen even een kopje koffie voor ze in. Die hebben ze nog niet genoeg gehad namelijk.

STAP 2. Ga liefkozend naast ze zitten en vertel ze dat Snowworld speciaal van kinderen van 6 tot 16 jaar een Kids Winter & Summer camp op poten heeft gezet. Dat je ingedeeld word in leeftijdscategorieën om zo een super leuke en goed band te creëren, zodat je al snel vrienden maakt. En dat dit al vaak vrienden voor het leven blijken te zijn. Foute vriendjes hebben dus al geen kans.

STAP 3. Vertel ze dat de camps volledig verzorgd zijn en dat je zelfs een verantwoorde lunch en maaltijd aangeboden krijgt. Kijk en nu beginnen je ouders een beetje te ontdooien, want ze willen natuurlijk heel graag dat jij gewoon lekker gezond eet. (Iets met verantwoorde opvoeding en vitamines)

Gaat lekker zo hè??

Òke  we gaan verder……..

STAP 4: En daar komt ie. Vertel je ouders dat ze jouw en je broertjes of zusjes al om 9:00 uur bij Snowworld af kunnen leveren, om je pas om 18:00 uur weer op te hoeven halen. Kunnen je ouders gewoon lekker doorwerken en heb jij de tijd van je leven.

Stap 5 : Vertel je ouders ook nog even dat iedere groep zijn of haar eigen begeleider heeft. Dat vinden ze op één of andere manier een geruststellende gedachte.

Kids Winter & Summer camps zijn zo ingericht dat er elke dag tal van activiteiten aan bod komen. Je kunt helemaal los gaan op de piste maar ook flink te keer gaan in het klimpark ( Landgraaf) . Tijdens het snowboarden maar ook tijdens het skiën leer je gelijk de juiste basis houding aan te nemen.

En terwijl je lekker bezig bent krijgt ook je zelfvertrouwen een enorme bootst. Super fijn natuurlijk want na een paar lessen merk je gewoon dat je je snowboard al lekker onder controle hebt. Als een echte lord off the board knal je aan het einde van de week gewoon keihard de piste af met een style waarop menig boarder jaloers zou kunnen zijn.

Een hoop fun en plezier staan tijdens de Kids Winter & Summer camps centraal. En zeg nou zelf het is natuurlijk ook belachelijk lachwekkend als je je beste vriend gewoon een keer flink op zijn plaat ziet gaan. Help hem wel weer overeind, maak zijn goggle even sneeuwvrij en neem dan samen nog even een vette afdaling.

Afbeelding verkregen via kidznsnow.com

Terwijl jij al weg droomt bij de snowboardlessen, en laten we ook de ski lessen niet vergeten, zitten je ouders nog enigszins vol ongeloof met hun kopje koffie op de bank te luisteren naar wat jij allemaal te vertellen hebt. Dus gaan we gewoon door met ons stappen plan.

Afbeelding verkregen via zomerkampen.net 

Stap 6: Zodra je ouders horen dat je tijdens de Kids Winter & Summer camps ook kunt gaan survivallen zal in eerste instantie je vader zijn hoofd naar je toekeren. Overleven en survivallen zit nou eenmaal in hun bloed. Dat is mannelijk, dat is de natuur, dus daar heb je waarschijnlijk al iets gewonnen. En ach ja jouw moeder of je beide moeders,- want kan natuurlijk ook-, zien niets liever dat ook hun oogappeltje zich in deze urban jungle leert te manifesteren. Kortom je bent binnen althans je bent bijna binnen.

Want na de volgende stap kan het haast niet anders dan dat jij volgende week en anders de eerst volgende vakantie gewoon kneiterhard aanwezig bent tijdens de Kids Winter & Summer camps van Snowworld.

De laatste stap is daarom

STAP 7:  Vertel je ouders voorzichtig dat de kosten voor deze unieke ervaring vol van de meest uiteenlopende activiteiten  € 295,-.  bedragen en dat ze zelfs bij ieder tweede en volgend kind € 10,- korting krijgen. Geloof mij ouders zijn dol op korting.

Jouw hele garderobe hangt van korting in elkaar. En weet je wat…je belooft gewoon plechtig dat je eerste gouden plak die jij tijdens de X games op het onderdeel snowboarden slopestyle binnen haalt, dat je die als bedankje aan je ouders overhandigt. Belooft??? Mooi zo.

Begin dan nu maar alvast aan je charme offensief, zodat jij en je broertje of zusjes er bij kunnen zijn. Bij de Snowworld Kids winter en summer camps.

Have fun!!!

Check hier even de data wanneer het eerst volgende Kids Winter & Summer Camp plaatsvindt

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven