Hooked Event 2017 just blows us away

Hooked event 2017 just blows us away. Het was magnifiek, het was gezellig, het was de ultieme sfeer op een festival niet groter dan een postzegel, maar groots om wat het is.

Niet alleen voor kids die tijdens het Hooked event helemaal los konden gaan op de voor hun aangelegde mobiele pumptrack. (Een baan waarover ze met bmx fietsjes lekker hun gang konden gaan). Die alles behalve hoogte vrees hebben, die zich konden wagen aan een extreem kitesurf avontuur, en die hun evenwicht probeerden te bewaren op een van de slacklines die het Hooked event rijk was.

Maar ook voor ouders en niet ouders , voor de ultieme levensgenieter, voor de skateboarder en de (kite)surfer, de bmx-er en degene die van een super relaxed sfeertje houden.

Afgelopen weekend werd op het strand van Workum dit event georganiseerd. En ik kan en wil niet om Hooked heen. Dus sprong ik in de trein, klaar om los te gaan, om dubbel & dwars te genieten. En vooral om te relaxen.

Het Hooked event is hèt event voor de Urban sport fanaat. Een event waar kitesurfen, bmx-en, skateboarden, slacklinen en vooral ultiem genieten met de paplepel in gegoten word.

Een jaarlijks terug kerend iets. En dit jaar was het weer optimaal. Al liet de wind het zondag een beetje veel afweten. Dus werden de kites ingeruild voor de supboards, en was het gewoon een aangenaam vertoeven op het strand van Workum. Voor de derde keer snoof ik alles op wat Hooked te bieden heeft. En voor de derde keer was die glimlach niet van mijn gezicht te slaan. En ik denk dat ik hierin niet de enige was.

Super chille muziekjes, leuke foodtrucks met niet alleen maar vette hap, maar ook gezonde smoothies, nacho’s uit de oven en koffie die er toe doet. En niet alleen koffie natuurlijk hè, want events als deze gaan ook prima gepaard met bier. Aanrader is wel om daar mee te starten waar je de nacht van te voren mee geeinigd bent. Dit om de kater een beetje te verbloemen.

Hooked event it was, en Hooked event it will be next year.

Ben jij nou ook zo benieuwd naar Hooked? Check dan even deze link. En dan zie ik je volgend in Workum Deal?? Mooi dat is dan afgesproken.

Daredevils

Sfeermakers

Meiden met lef

 

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven