Grootse wedstrijden voor kleine skateboarders

Zoals de titel al zegt staan er grootse wedstrijden voor kleine skateboarders op de agenda. Zondag 2 Juli word er in skatepark Area 51 in Eindhoven weer een kwalificatie wedstrijd gereden. En als je bang bent om te vallen kun je gerust thuis blijven.

Want bang zijn en skateboarden gaan niet niet samen. De kleine mannen en vrouwen die niet bang zijn zullen er alles aan doen om de perfecte lijn te rijden, en hun tricks zo stylisch mogelijk proberen uit te voeren,een goede landing is natuurlijk cruciaal.

Kijk voetballen kunnen we allemaal, maar skateboarden is toch echt een ander verhaal. En om goed te kunnen skateboarden moet je nogal wat lef en een hele hoop aan doorzettingsvermogen bij elkaar sprokkelen, mocht je dat nog niet hebben natuurlijk. De skateboarders die zondag in het Area 51 skatepark zullen staan zijn vergroeid met hun board, en er gaat geen dag voorbij dat ze niet op hun skateboard staan.

Dat veel oefenen en daarbij veel op je plaat gaan erbij horen dat interesseert deze kleine skateboarders geen F*CK.  Schaafwonden, kneuzingen en botbreuken, zijn een trade mark voor skateboarders, en van pleisters plakken is geen sprake. Op naar Eindhoven dus.

Want Area 51 staat zondag in het teken van een kwalificatie wedstrijd voor het NK Junioren. En dus maakt skateboard Nederland zich op voor nogal wat steez, nogal wat tricks en buitengewoon goede skateboarders. Het NK skateboarden Junioren heeft na zondag nog een X aantal wedstrijden op hun agenda staan. En dus houd het feest hier niet op.

Want op Zaterdag 8 Juli is het Colosseum in Groningen aan de beurt. Dat de stad Groningen vaak op zijn kop staat is een feit en die zaterdag doen we er gewoon nog een schepje bovenop. Benieuwd naar al dat leuks. Check de site van het colosseum gewoon even. Waar?? Nou hier natuurlijk

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven