Give it a boost!!!

“Boost yourself!!!” En dat is precies wat ik gisteren deed. Omdat ik nogal een missie heb om het skateboarden, het bmx-en, het snowboarden en het kite-surfen bij jou en je kids een beetje aan te wakkeren mocht ik mijn ding doen tijdens een werkfestival hier in het Noorden.

Ik werd in een knalgeel pak gehesen, en deed samen met “de Jongens van Lucht” en een hele club aan kneiter enthousiaste mensen met ambitie,  die elk op hun eigen manier invulling gaven aan dit festival, mijn stinkende best om KeepthemHooked een beetje naamsbekendheid mee te geven.

Of ik met KeepthemHooked opviel???? Wat denk je zelf!!!!!

festival-kiekjeskar

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven