Finales NK skateboarden Junioren

Voor iedereen die van nogal wat skills en steeze houd…dit is een absolute Go. In het weekend van 9 & 10 september worden de keiharde finales van het NK skateboarden Junioren verreden bij skatepark NOORD in onze eigenste hoofdstad.

Afgelopen tijd hebben er al heel wat kwalificatie wedstrijden plaatsgevonden, zoals deze maar ook zeker deze. Het niveau van deze jeugdige skateboarders was ongekend. De beste drie plaatsten zich automatisch voor de finales die er nu dus aan zitten te komen.

Op zaterdag 9 september kunnen skateboarders van 11 t/m 16 jaar zich alsnog nog kwalificeren voor de finales op zondag. Let op dit geldt alleen voor degenen die zich nog niet gekwalificeerd hebben.

Voor de Rookies tot en met 10 jaar, maar ook voor meiden t/m 16 jaar geldt dat je zaterdag lekker kunt rollen en mee kan doen aan de wedstrijden die voor die dag gepland staan. En mocht jij met je trics de jury weer compleet verrassen en je eindigt die dag bij de beste drie, dan sta ook jij zondag keihard in de finales van het NK Skateboarden Junioren 2017.

Wil je nou meer weten over wat je die dag allemaal te wachten staat check dan vooral de site van het NK skateboarden Junioren even. Wacht ik maak het je even makkelijk. CHECK HIER DE SITE VAN HET NK JUNIOREN 2017!!! 

Oke je hebt de site gecheckt, je hebt vorige berichten van de kwalificatie wedstrijden gelezen? Nee… wtf gelijk even doen nu… ja NU. En we kunnen door. Je pakt de telefoon, of beter nog…je rolt even naar je opa en oma om te vertellen dat je mee doet aan de finales NK Skateboarden Junioren en je vraagt of zij met je mee willen. Ondertussen app je je beste vriend en dat meisje waar je altijd al stiekem een oogje op hebt, en ook hun vraag je om mee te gaan. Echt skateboarden doet het goed bij de meisje, zeker als je je skills even toont.

Natuurlijk maak je even een een vette aantekening op de kalender van je ouders, en reis jij met je hele fan base het weekend van 9 en 10 september af naar Amsterdam naar skatepark NOORD.

Finales NK skateboarden Junioren daar moet je gewoon heen.

Zie ik je daar oké?

 

Ik ben Louise (1980) afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum, en dol op alles wat rolt of glijdt. BMX, Skateboarden, Snowboarden, you name it and I am in.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Wil jij adverteren op mijn blog?

Contactgegevens

Keep them Hooked
Dr. Oortwijn Botjeslaan 153
9681 GJ Midwolda

: keepthemhooked@gmail.com
: 0621581530

KvK nummer: 66967961
BTW nummer: NL819634992.B01

Copyrights 2020 Keep them Hooked
Scroll naar boven